Mangud pulmade ettevalmistamisel

Pulmade planeerimineKõigile töötajatele on pulmapäev märkimisväärne kogemus. Teisest küljest ma ei taha veenduda, et me abiellume terve mõistusega või on viimane meie suurim unistus. Ma unistasin viimasest hetkest oma lapsepõlvest. Ma jäin. Minu pikaajaline pruut minu poolt pakutud riigis. Alustasime selle ebatavalise sündmuse ettevalmistamist. Ruum, kleit, ülikond on peamised asjad, mida me mõtlesime. Nad ei tahtnud iga suurt pulmapäeva, nii et ruumi leiti üsna kiiresti. Kui see on naise riietus, siis ma lihtsalt tellisin selle. Ma olen juba pikka aega teadnud, mida ma tahan, nii et ma ei proovinud isegi ajakirjades otsida, ma lihtsalt läksin õmblejale. Mis puudutab ülikonda, siis tulevikuliik ei häirinud meeskonda. Ta tahaks oma praegust ülikonda riietada, sest ta tundis, nagu ta kinnitas, suurt. Täiendused läksid ka laviini tempos.

Abielusõrmuste valikOn veel valik abielusõrmusi. Me mõlemad nagu lihtsad ja kaasaegsed asjad. Liikudes koos viimaste abielusõrmustega, tuleb ka selles süsteemis säilitada. Me tulime välja idee, et ta mäletab sama elu valguse ja punase kulla ühendamisel. Otsisime midagi, kuid me leidsime selle peaaegu täiuslikult. Enne kui nad on valmis neid vastu võtma, pakkusid nad salongis ajutisi ansambleid.

Ajutised abielusõrmused?Tõenäoliselt on see ka uus viis, kuidas sõrmed viimaste ehtedega harjuda. See pani mind natuke naerma ja hiljem mõistsin, et kui see oleks minu jaoks uus ring, oleks see minu pruudile ilmselge. Lõppude lõpuks, milline klient soovib ravimit sõrmedel? Nad ei meeldi, et neid rõngatakse. Nad võtsid selle lähenemise vastu ja kõndisid hästi kaasaegsetes abielusõrmustes. Mu teine abikaasa tegutses ja õppis kõike, mida ta selle ringiga sai. Eriti klaaside jaoks. Ja täpselt õlle kruus. Siiski tuleb tunnistada, et ta käis uhkusega. Ja ta reklaamis kõiki oma sõpru. Oli ka muid olukordi. Mõned arvasid, et me olime juba abielus ja et me ei teavitanud neid. Üks tädi tundis eriti solvunud ja kahjuks oli ta veendunud, et täiuslikud abielusõrmused ei ole veel kohal. Ta ütles, et maailm oli ka hull, ta ei osale viimases hullumeelsuses. Aga ta lubas, et hea pulm tuleks. Tagaküljel saime juveliirilt asjakohased abielusõrmused. Nad olid ilusad. Just see, mida me tellisime. Nad ootasid kiiresti ametlikku alustamist.

tseremooniaKuni päevani tuli see populaarne päev. Ilm oli meeldiv, päike paistis, mida võib näha kui ilusat maapinnast. Ma ei luba ühtegi ebausku, mida mulle väga meeldis. Kirik oli midagi maitsekalt sisustatud, mis oli ka mu ema ja õe teenetemärk. Nad tõesti väljakutse vastu astusid. Me riietasime külaliste massidele. Preester andis meile mugavuse. Kõige olulisemad sõnad olid: Jah. Nad olid nüüd partner ja naine. Me olime erakordselt head. Nüüd on aeg mängida. Meie ees oli pulm. Me kõik kolisime üüritud ruumi, serveeriti pidulik õhtusöök. Varem tellitud orkester mängis tükeldamist. Tantsud ja rõõmud ei olnud mõeldud. Me kõik huvitasime koitu. Nii et see oli tõesti hea päev.